Aarhus Universitets logo
English
Læs Anne Grete Kongsteds kronik om et nyt forskningsprojekt, der bl.a. undersøger, hvordan farefolde med træer kan indrettes, så de bedst muligt…
En videnskabelig artikel beskriver mulighederne for at udvikle det faglige og tekniske grundlag for at reducere klima- og miljøbelastningen fra…
Cellebaseret kød og mælk, spiselige insekter, bæredygtig fødevareemballage, fremtidens proteinafgrøder og grønsagsdyrkning i saltholdig jord - du kan…
Markedet for plantedrikke er i vækst, men hvordan ser det ud med kvaliteten af deres proteiner? Det undersøger forskere i et nyt projekt, der ved…
Kom og hør om den nyeste forskning inden for mælk og sundhed, når Arla Food for Health byder alle interesserede velkommen til konference. Det sker den…
Forskningsprojekterne GO-GRASS og GRØNBIORAF undersøger hvordan græsprotein kan blive bæredygtigt alternativ til importeret soja. Den 24. august…
En sammenligning af kort over jordens egnethed for specialafgrøder produceret ved hjælp af maskinlæring og en mekanistisk afgrødemodel giver anledning…
Forskere fra blandt andet Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet har fundet en metode, hvorpå man kan aktivere mekanismer i orange…
Græsmarker kan reducere landbrugets udledning af drivhusgasser og næringsstoffer. Og sammen med nyudviklede bioraffineringsteknologier giver…
Danmark har et solidt udgangspunkt inden for jordbrug og fødevareproduktion, og har således en solid position til de næste årtiers indsats på vejen…
Side 64 af 163
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.