Aarhus Universitets logo
English
En samlet analyse af 55 markforsøg på tværs af ti forskellige europæiske lande giver et indblik i forskellige azolers effekt på sygdommen hvedegråplet…
Forsøgsstaldene ved AU i Foulum skal huse et nyt projekt, som har til formål at afprøve et såkaldt kombi-lys, der kan minimere bakterier og virus i…
I samarbejde med ingeniører på Aarhus Universitet har det lille aarhusianske destilleri Njord skabt innovative drikkevarer af virksomhedens…
Når landmænd kører med tunge maskiner, bliver jorden presset sammen. Det skader miljøet og reducerer landmandens udbytte. Et nyt maskindesign mindsker…
En kombination af digital CT-billede dannelse, naturlige jordprøver, modelprøver dannet med bl.a. 3D-printer og laboratoriemålinger skaber en bedre…
Kan vi spise os ud af klimakrisen?
Field Emission Network er navnet på Danmarks nye netværk for vidensdeling om dokumentation af miljø- og klimateknologier. Netværket, der er opstået…
Der er stigende interesse for Conservation Agriculture (CA) i landbruget, men hvordan er økonomien i det? Det belyser en ny rapport fra Institut for…
Onsdag den 1. september afholder Aarhus Universitet det længe ventede Åbent Hus på Danmarks Kvægforskningscenter i Foulum. Anledningen er centrets nye…
Plejehjemsbeboere med fremskreden demens har mest gavn af simple hundebesøg, hvor de blot skal være sammen med hunden uden yderligere aktiviteter…
Side 63 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.