Aarhus Universitets logo
English
En ny undersøgelse foretaget af forskere fra Aarhus Universitet og Christian Albrechts Universitet peger på, at specialiserede økologiske og…
Grøn omstilling, bæredygtige teknologier og tværfaglige løsninger på samfundets store problemer er omdrejningspunktet for AU Engineerings nye…
I en netop offentliggjort artikel i Nature Ecology & Evolution har et stort hold af internationale forskere blandt andet fra Aarhus Universitet…
Forskere fra Aarhus Universitet har ved hjælp af machine learning udviklet en metode, der kan kortlægge fordelingen af græs, kløver og ukrudt på…
Der forskes i stigende grad i kød, som er fremstillet i laboratorier. Forskningen foregår også på Aarhus Universitet, som leder det nordiske netværk…
En ny DCA-rapport kortlægger den nyeste danske og internationale forskning inden for initiativer til reduktion af madspild og fødevaretab.…
Skal forbrugernes valg af fødevarer drejes i en sundere og mere klimavenlig retning, så er det afgørende at forstå, hvorfor vi forbruger, som vi gør.…
Syn, lugt, smag, berøring eller hørelse - alle vores sanser er med, når vi opfatter, reagerer på og vælger vores fødevarer. Dette er…
Når et fødevareprodukt er mærket med ”Lavt fedtindhold” eller ”Højt fiberindhold”, kan det hjælpe os til at tage et sundere valg, men det kan også få…
Blandt danske forbrugere ses en generel tendens til at spise mindre kød, men den fordeler sig meget ujævnt blandt forskellige forbrugertyper. Det…
Side 60 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.