Aarhus Universitets logo
English
Aarhus Universitet har dokumenteret, at foder, tilsat en cocktail af hvidløg kombineret med enten æblepresserest eller solbær, kan reducere…
Ny forskning fra Aarhus Universitet har vist, at kalve ofte er i underskud med E-vitamin i forbindelse med fravænning. Derfor er forskerne fremkommet…
For-ageren og hjulsporene har vist sig at være markens helt store klimasyndere. Områder med tæt pakket jord har i et nyt studie vist sig at udlede…
På en workshop, som holdes i regi af forskningsprogrammet EJP SOIL, præsenteres ny viden og der lægges op til dialog og diskussion om mulighederne for…
Mød Kim Jensen fra Institut for Husdyrvidenskab, der her fortæller om den nyeste forskning i insektproduktion. Sammen med sine kollegaer, har han…
Et nyt ERA-NET projekt (MI BICYCLE) vil undersøge, hvordan man kan bruge biomasse og -produkter fra cirkulære landbrugssystemer, der består af…
Digital Uni Food Day har fokus på aktuelle udfordringer fra fødevareindustrien og går til dem ved hjælp af den nyeste viden og teknologi fra førende…
Igennem de sidste 25 år har de langvarige økologiske sædskifteforsøg under Aarhus Universitet skabt en dybere forståelse for afgrødesystemernes…
Forsuring af gylle i stalden eller ved udbringning kan mindske ammoniakfordampningen. Forsuring af gylle med svovlsyre er en udbredt praksis på danske…
Danske dyrkningsforsøg med frugt, bær og grøntsager skal fremover foregå på arealer vest for Gammel Estrup, som bl.a. huser Det Grønne Museum
Side 31 af 154
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.