Aarhus Universitets logo
English
Som en del af EU’s mål om at forbedre jordsundhed har EU-projektet PREPSOIL lavet en database med information om jordens sundhed. Her ligger alt fra…
Halekupering af lam er en udbredt praksis i Danmark, der har til formål at forebygge fluelarveangreb, der opstår når fluer sætter sig i snavs eller…
INNOVATION. Gylle, biogas og gødning er omdrejningspunktet de næste tre år i et partnerskab, der med aktører fra hele værdikæden skal sikre…
Tirsdag den 28. maj er der mulighed for at høre om Dyrevidenskab, Plante- og fødevarevidenskab og Veterinærmedicin, når AU Viborg inviterer til…
Flerårige afgrøde kan være en løsning til både at brødføde en voksende befolkning og reducere klimaforandringer. Et ni år langt forsøg i Danmark…
Hos Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet har man undersøgt, hvordan tomatplanters blomster og blade reagerer, hvis de udsættes for…
Biogene byggematerialer bestående af græs, sukkeroer og ålegræs kan nedbringe byggebranchens klimaaftryk, og de har tilmed et stort…
Fremskridt for forskningen i cellebaserede fødevarer blev markeret på Aarhus Universitet, hvor forskere og interessenter mødtes for at dele viden og…
Forskere fra Aarhus Universitet har netop opdateret det jordbundstypekort, der ligger til grund for, hvilken JB-klassifikation, danske landmænd har på…
Tre ph.d.-studerende fra Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet (AU FOOD) har med forretningsidéen NOLA Protein Ingredients vundet EIT Foods…
Side 2 af 152
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.