Aarhus Universitets logo
English
Modermælk indeholder bittesmå strukturer, der gør det muligt at overbringe beskeder fra moderens celler til barnets celler. Forskere ved Aarhus…
Et nyt projekt har som mål at øge bæredygtigheden i dansk bærproduktion. Det skal bl.a. ske ved at lade solbær, surkirsebær og andre smagsbomber indgå…
Tidl. forsker og indehaver af virksomheder ISI Food Protection, Dieter Elsser-Gravesen, bliver tilknyttet Institut for Fødevarer som adjungeret lektor…
Ved hjælp af en ny metode har forskere ved Aarhus Universitet vist, at der er sammenhæng mellem kvaliteten af rucolasalat efter høst og frigivelsen af…
Mere innovation, flere arbejdspladser og bedre uddannelse på fødevareområdet. Det er målet for konsortiet FoodNexus, der bl.a. har Aarhus Universitet…
Minktæver må ikke mangle foder i begyndelsen af diegivningen, men en ny undersøgelse fra Aarhus Universitet viser, at konsekvenser er forskellige for…
Hvordan bidrager økologien til de fælles samfundsgoder? Det er et af de centrale spørgsmål, som deltagerne på årets Økologi-Kongres skal tage stilling…
Når køer i stalde skal kælve, søger de afskærmning fra flokken, hvis de får muligheden.
Det viser forsøg udført ved Danmarks Kvægforskningscenter,…
Tidlig opdagelse af feber hos søer kan redde pattegriseliv og reducere forbruget af antibiotika. Forskning fra Aarhus Universitet har forfinet en…
Ved at tildele mink halm i burene allerede i januar, bliver kuldstørrelse på den 7. dag efter fødslen signifikant større. Det viser en undersøgelse…
Side 137 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.