Aarhus Universitets logo
English
200 forskere og repræsentanter fra europæiske virksomheder var over to dage samlet på Aarhus Universitet i Foulum med det formål at skabe grobund for…
- Det er ligesom Roskilde Festival, bare med mad, forklarede en erfaren festivalgænger sin førstegangsbesøgende ven. Allerede i køen til årets FOOD…
Der var næsten feststemning på marken ved AU Foulum, da en gruppe økologiske søer blev sluppet ud i deres indhegninger. Søerne er drægtige og indgår i…
Man kunne kalde det for en stor succes i et lille land: Dansk detailhandel er blevet en vigtig aktør i bestræbelserne på at begrænse madspild og udgør…
Lokalbedøvelse kan i et vist omfang reducere den øjeblikkelige smerte forbundet med halekupering af pattegrise, men har ingen målbar effekt på de…
Potteplanter kan produceres langt mere bæredygtigt ved hjælp af ny præcisionsforædling - i stedet for med kemikalier og gmo. Teknikken kan brede sig…
Ved at dyrke flere afgrøder samtidig kan økologiske grøntsagsavlere reducere kvælstoftabet til vandmiljøet og samtidig mindske behovet for at tilføre…
I Danmark smider vi hvert år over 700.000 tons mad ud. Forskere fra Aarhus Universitet er i samarbejde med kolleger og virksomheder i gang med at…
Den nyeste viden bliver serveret og garneret med lærerige madoplevelser,
når Aarhus Universitet indtager årets Food Festival på Tangkrogen 2.-4.…
Er du til mink, så er der spændende nyt i vente på årets temadag om aktuel minkforskning, der afholdes den 3. tirsdag i september. Her præsenteres…
Side 131 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.