Aarhus Universitets logo
English
Ved at dyrke flere afgrøder samtidig kan økologiske grøntsagsavlere reducere kvælstoftabet til vandmiljøet og samtidig mindske behovet for at tilføre…
I Danmark smider vi hvert år over 700.000 tons mad ud. Forskere fra Aarhus Universitet er i samarbejde med kolleger og virksomheder i gang med at…
Den nyeste viden bliver serveret og garneret med lærerige madoplevelser,
når Aarhus Universitet indtager årets Food Festival på Tangkrogen 2.-4.…
Er du til mink, så er der spændende nyt i vente på årets temadag om aktuel minkforskning, der afholdes den 3. tirsdag i september. Her præsenteres…
Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet har udgivet nye normtal for husdyrgødningens indhold af næringsstofferne kvælstof, fosfor og kalium…
Dette spørgsmål vil bogstaveligt talt blive besvaret i et projekt, som ser nærmere på omfanget af haltheder og gangproblemer hos slagtekyllinger.…
Agro Business Park har skudt Innovationskonkurrencen 2016 i gang. Målet er at styrke udviklingen af nye produkter og virksomheder inden for det…
En ledelse, som udstikker kursen, er afgørende for, hvordan medarbejdere på husdyrbedrifter agerer i forhold til dyr. Men fælles forståelse blandt de…
Det er dyrt og tidskrævende at have elever ansat. Sådan lyder det fra danske husdyrproducenter i en ny undersøgelse fra Aarhus Universitet.
Danske husdyrproducenter mener, at landbrugets image er en stor del af grunden til, at de har svært ved at rekruttere danske medarbejdere. Det viser…
Side 131 af 163
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.