Aarhus Universitets logo
English
Et forskerhold forsøger at optimere græssorter, der skal være med til at få køer til at bøvse mindre – og dermed mindske drivhusgasserne – samt øge…
Forskningssamarbejdet mellem Apple og AU skal bidrage til at stabilisere forsyningen af vedvarende energi til Apples nye datacenter. Forskningen vil…
Den sande genetiske historie om de gamle danske husdyrracer oprulles nu, da moderne DNA-teknologi gør det muligt at kigge dyrene endnu tættere i…
Mejeriforskning er et af kerneområderne på Aarhus Universitet – og med god grund. Ny viden om mælkens sammensætning og kvalitet er af afgørende…
200 forskere og repræsentanter fra europæiske virksomheder var over to dage samlet på Aarhus Universitet i Foulum med det formål at skabe grobund for…
- Det er ligesom Roskilde Festival, bare med mad, forklarede en erfaren festivalgænger sin førstegangsbesøgende ven. Allerede i køen til årets FOOD…
Der var næsten feststemning på marken ved AU Foulum, da en gruppe økologiske søer blev sluppet ud i deres indhegninger. Søerne er drægtige og indgår i…
Man kunne kalde det for en stor succes i et lille land: Dansk detailhandel er blevet en vigtig aktør i bestræbelserne på at begrænse madspild og udgør…
Lokalbedøvelse kan i et vist omfang reducere den øjeblikkelige smerte forbundet med halekupering af pattegrise, men har ingen målbar effekt på de…
Potteplanter kan produceres langt mere bæredygtigt ved hjælp af ny præcisionsforædling - i stedet for med kemikalier og gmo. Teknikken kan brede sig…
Side 130 af 163
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.