Aarhus Universitets logo
English
Efterspørgslen efter kaninkød fra dyr opdrættet under mere naturlige forhold end i konventionel spisekanin-produktion er lille, men stigende. Men…
En ny undersøgelse fra Aarhus Universitet viser, at mange grise i frilands- og økologiske besætninger har tegn på halebid, men der er stor variation…
Brugen af lokalbedøvelse kan formodentlig reducere mange grises smerter i forbindelse med kastration, men det videnskabelige grundlag er ikke stærkt.…
En rapport fra DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug - sætter fokus på muligheder og risici ved anvendelse af nye planteforædlingsteknikker…
I dag lancerer Fødevarestyrelsen nye anbefalinger for gode rammer om måltiderne i daginstitutioner. De bygger på forskning fra DPU, Aarhus…
Når landmænd, chauffører og dyrlæger i en test ser på, om udsætterkøer er egnede til at blive transporteret til slagteriet baseret på dyrenes grad af…
Med henblik på at fremavle hvede, der kan tåle fremtidens klimaudfordringer, bruger forskere genetiske data til at få et bedre indblik i, hvordan…
Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet præsenterer alt fra modnet fisk til en helt ny grønsag, der endnu ikke har noget navn, på årets Food…
Forskere fra Aarhus Universitet har som nogle af de første undersøgt udsættersøers tilstand den dag, de skal transporteres til slagteriet.
Forskere fra Aarhus Universitet undersøger, om forskellige typer af nye, avancerede LED-lamper i væksthuse kan forbedre smagen af krydderurter.
Side 114 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.