Aarhus Universitets logo
English
Aarhus kommer til at syde og koge, når The MICHELIN Guide Nordic countries Awards løber af stabelen 18. februar. Aarhus Universitets Institut for…
Fødevareindustrien er god til at anvende fødevareaffald på forskellige måder, så det, der rent faktisk går til spilde, er begrænset. Det gælder især…
At adskille ko og kalv tidligt giver mindre brølen og mindre rastløshed end ved senere adskillelse. Men kontakt mellem ko og kalv er til gengæld…
Vær med når konferencen Circular Bioeconomy Days sætter fokus på udviklingen af fremtidens cirkulære bioøkonomi.
Selvom kartoffelbrok er en sygdom, der yderst sjældent ses i Danmark, holder myndighederne og forskere fra Aarhus Universitet alligevel et vågent øje…
Landbrug, virksomheder, forbrugere og samfund har et fælles ansvar for fødevarernes klimabelastning. Aarhus Universitets interdisciplinære center for…
Danskerne er ikke overdrevent positive over for måltidserstatningsprodukter, der hovedsageligt bruges lejlighedsvist til vægttab. Den unge del af…
Soil Science Society of America har tildelt professor Lis Wollesen de Jonge fra Aarhus Universitet en pris i anerkendelse af hendes store indsats…
Det råfosfat, som bruges til fremstilling af handelsgødningsfosfor, er en begrænset ressource på globalt plan, men fosforet herfra kan delvist…
Med deres viden om jordbundsforhold bidrager forskere fra Aarhus Universitet til kortlægning af skovrejsningsområder, så der kan vælges de bedst…
Side 111 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.