Aarhus Universitets logo
English
Når man vurderer fødevarers påvirkning af miljøet, er det vigtigt ikke bare at se på klimaet, men også inkludere effekterne på biodiversitet,…
Forskere har undersøgt en række aspekter af vores relationer til mad og spisning, samt hvordan vores opfattelser af fødevarekvalitet udvikler sig over…
Forsker Marie Trydeman Knudsen, Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet, er udnævnt som nyt medlem af Klimarådet.
Ved hjælp af billige målemetoder med høj kapacitet kan kvægavlere reducere mængden af drivhusgas, som deres køer udleder via deres bøvser, samtidig…
Danskerne har tillid til de officielle kostråd, men ikke styr på dem alle. Samtidig konkurrerer bloggere, trends og selvudnævnte sundhedsguruer om…
Blandt landmænd og dyrlæger er der forståelse for behovet for at reducere brugen af antibiotika og medicinsk zink i svineproduktionen. Men der er også…
Forskere fra Aarhus Universitet har kigget ind i krystalkuglen og opstillet syv mulige scenarier for fremtidens malkekvægbrug baseret på input fra…
Kød er en af de store klimasyndere og der arbejdes intenst på at reducere klimabelastningen fra kødproduktionen. Et klima- og miljøvenligt alternativ…
I disse uger er en gruppe forskere i færd med at undersøge, om det er muligt at udskifte traditionelle proteinkilder med protein fra kløvergræs i…
Det kan være en fin idé at købe økologisk, men du kan ikke være sikker på, at , at den vare, du køber, er produceret 100 pct. økologisk. Det skal et…
Side 110 af 164
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.