Aarhus Universitets logo
English
Programmet for Aarhus Universitets workshop om beregning af marginaludvaskning af kvælstof er nu fastlagt. Det er muligt for alle interesserede at…
De fleste rodfrugter vaskes, før de når ud til forbrugerne, men badet kan give rødderne skrammer, som lader bakterier og svampe trænge lettere ind og…
Flere fynske gartnerier begynder inden længe at dyrke medicinsk cannabis. På Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet bliver der forsket i, hvad…
PHD-HUB FOULUM er en ny inkubator, som skal hjælpe naturvidenskabelige ph.d.’ere med at udvikle egne forretningsideer eller finde job hos private…
Efter to år som vicepræsident for The International Society for Equitation Science (ISES) er lektor ved Aarhus Universitet, Janne Winther Christensen,…
Nye målemetoder giver mere præcise tal for udledning af ammoniak fra kvægstalde.
Aarhus Universitet holder den 1. marts 2018 en workshop om grundlaget for beregning af marginaludvaskning af kvælstof fra landbrugsjorden.
Med et stort millionbeløb kan forskere sætte skub i udviklingen af verdens største og mest avancerede bioraffineringsanlæg. Her vil de omdanne…
Op mod en tredjedel af de danske forbrugere er positive over for at spise insekter, og blandt dem er mænd i hovedstadsområdet i flertal. Forbrugerne…
Ny forskning peger mod, at den økologiske svineproduktion kan have fordele af at anvende moderdyr, der føder færre men større grise end dem, der i dag…
Side 107 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.