Aarhus Universitets logo
English
Institut for Husdyrvidenskab holder åbent hus på den nye foderfabrik og samarbejdspartnere og andre interesserede er velkomne til at kigge forbi for…
Erhvervsskoleelever spiser mindre sundt end jævnaldrende på gymnasier, og samtidig er de svære at nå med kampagner om sunde madvaner. En ny…
Nyt fagligt partnerskab om sprøjte- og præcisionsteknologi skal reducere pesticidforbruget og derved sænke landbrugets pesticidomkostninger samt…
Peter Løvendahl fra Institut for Molekylærbiologi og Genetik ved Aarhus Universitet er en af de tre forskere, der modtager Innovationsfondens Grand…
Innovationfondens innovatørpris går i år til adjungeret professor Ole Green, mens seniorforsker Peter Løvendahl modtager Grand Solutions prisen for…
Aarhus Universitet deltager i et projekt, der kan nedsætte energiforbruget i væksthusbranchen yderligere. Det er især styring af luftfugtigheden, der…
De danske forbrugere er generelt tilfredse med kvaliteten af de fødevarer, som de har mulighed for at købe i de danske dagligvarebutikker, og gennem…
Par i den samme husstand har madlavningskompetencer i samme liga, men kvinderne fører, når det kommer til bagværk og dessert. Det viser en ny rapport…
Center for Cirkulær Bioøkonomi (CBIO) holder seminar den 15. marts, hvor nogle af de fremmeste forskere inden for området orienterer om potentialet…
Forskere og ledelse på Aarhus Universitet afviser, at man har ladet sig styre af økonomiske interesser og fastholder, at faglig kritik var…
Side 106 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.