Aarhus Universitets logo
English
Som et led i aftalen om forskningsbaseret myndighedsbetjening har forskere fra Aarhus Universitet evalueret avlsmæssige tiltag, som skal forbedre…
Vigtige forudsætninger for godt samarbejde mellem forskere og landmænd er åbenhed, respekt og tillid, men også god planlægning og god kommunikation.
Science and Technology ved Aarhus Universitet har sammen med Viborg Kommune indgået en samarbejdsaftale med den kinesiske region Wuhan East Lake…
Hvordan kan vi reducere antibiotikaforbruget i den danske svineproduktion og samtidig sikre dyrenes sundhed og velfærd? Det skal tre…
Hvad betyder rytterens vægt for hestens velfærd? Det spørgsmål søges besvaret i et nyt projekt ved AU-Foulum, som har til formål at tilvejebringe…
Forskere fra Aarhus Universitet er i samarbejde med industrien i færd med at undersøge, hvordan der kan udvikles nye typer af indpakning, der sikrer…
Betyder det noget, at en pakke med kyllingefilet har et mærkat, der angiver, at kødet er dansk? Og hvor vigtigt er det for forbrugerne, at melet i…
SEGES har været på besøg på AU Foulum og fortæller i videoen her, hvordan arbejdet med at fremstille et danskproduceret protein foregår.
Forskere fra Aarhus Universitet har været med til at udvikle nyt undervisningsmateriale om dyrevelfærd til folkeskoler.
Der er velfærdsmæssige fordele for kalve, hvis de ved afhorning får både lokalbedøvelse og smertelindring i form af NSAID frem for udelukkende…
Side 102 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.