Aarhus Universitets logo
English
Peter Løvendahl fra Institut for Molekylærbiologi og Genetik ved Aarhus Universitet er en af de tre forskere, der modtager Innovationsfondens Grand…
Innovationfondens innovatørpris går i år til adjungeret professor Ole Green, mens seniorforsker Peter Løvendahl modtager Grand Solutions prisen for…
Aarhus Universitet deltager i et projekt, der kan nedsætte energiforbruget i væksthusbranchen yderligere. Det er især styring af luftfugtigheden, der…
De danske forbrugere er generelt tilfredse med kvaliteten af de fødevarer, som de har mulighed for at købe i de danske dagligvarebutikker, og gennem…
Par i den samme husstand har madlavningskompetencer i samme liga, men kvinderne fører, når det kommer til bagværk og dessert. Det viser en ny rapport…
Center for Cirkulær Bioøkonomi (CBIO) holder seminar den 15. marts, hvor nogle af de fremmeste forskere inden for området orienterer om potentialet…
Forskere og ledelse på Aarhus Universitet afviser, at man har ladet sig styre af økonomiske interesser og fastholder, at faglig kritik var…
Programmet for Aarhus Universitets workshop om beregning af marginaludvaskning af kvælstof er nu fastlagt. Det er muligt for alle interesserede at…
De fleste rodfrugter vaskes, før de når ud til forbrugerne, men badet kan give rødderne skrammer, som lader bakterier og svampe trænge lettere ind og…
Flere fynske gartnerier begynder inden længe at dyrke medicinsk cannabis. På Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet bliver der forsket i, hvad…
Side 1 af 2
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.