Aarhus Universitets logo
English
Et rekordstort deltagerantal var mødt frem til årets temadag om aktuel minkforskning i Foulum den 20. september. Mere end 180 minkavlere, konsulenter,…
Mejeriforskning er et af kerneområderne på Aarhus Universitet – og med god grund. Ny viden om mælkens sammensætning og kvalitet er af afgørende…
Danmarks Kvægforskningscenter og Økohallen ved AU-Foulum havde et forrygende besøgstal her i weekenden i forbindelse med vores Åbent Landbrug…
200 forskere og repræsentanter fra europæiske virksomheder var over to dage samlet på Aarhus Universitet i Foulum med det formål at skabe grobund for…
- Det er ligesom Roskilde Festival, bare med mad, forklarede en erfaren festivalgænger sin førstegangsbesøgende ven. Allerede i køen til årets FOOD…
Der var næsten feststemning på marken ved AU Foulum, da en gruppe økologiske søer blev sluppet ud i deres indhegninger. Søerne er drægtige og indgår i…
Man kunne kalde det for en stor succes i et lille land: Dansk detailhandel er blevet en vigtig aktør i bestræbelserne på at begrænse madspild og udgør…
Lokalbedøvelse kan i et vist omfang reducere den øjeblikkelige smerte forbundet med halekupering af pattegrise, men har ingen målbar effekt på de…
Potteplanter kan produceres langt mere bæredygtigt ved hjælp af ny præcisionsforædling - i stedet for med kemikalier og gmo. Teknikken kan brede sig…
Ved at dyrke flere afgrøder samtidig kan økologiske grøntsagsavlere reducere kvælstoftabet til vandmiljøet og samtidig mindske behovet for at tilføre…
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.