Aarhus Universitets logo
English
Kvalitetsindeks 2024 sætter fokus på hybridprodukter - dyk ned i årets resultater.
Læs om institutterne, der har forskningsaktiviteter på jordbrugs- og fødevareområdet.
Hold dig opdateret på de seneste nyheder om jordbrug og fødevarer direkte i indbakken.
Forskere fra Aarhus Universitet har anvendt CRISPR/Cas9-teknologi til at forbedre fordøjeligheden af proteiner i byg og soja. Denne banebrydende metode kan få stor betydning for både fødevare- og…
Forskere fra Aarhus Universitet og Københavns Universitet går sammen med Velas og SimHerd om at udvikle en model, der kan forudsige den optimale holdbarhed for økologiske malkekøer.
Varslingssystemet for udvaskning af pesticider til grundvandet (VAP) undersøger, om regelret sprøjtning resulterer i udvaskning af pesticider og nedbrydningsprodukter til grundvand over den gældende…
PhD student Jakob C. Johannsen from dept. of Animal and Veterinary Sciences will defend his thesis at AU Viborg. Everybody is welcome.
På webinaret præsenterer forskere fra MAPP Centret, Institut for Virksomhedsledelse og Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet ny viden bestilt af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri…