CBIO Seminar: Nye cirkulære fødevaresystemer
Vil du udvikle nye bæredygtige fødevarer til fremtidens forbrugere? CBIO - Aarhus Universitets Center for Cirkulær Bioøkonomi afholder i samarbejde med Food and Biocluster Denmark et kombineret seminar og matchmaking event målrettet danske fødevarevirksomheder, der sætter fokus på mulighederne i biomasse og cirkulære fødevaresystemer.
Oplysninger om arrangementet
Tidspunkt
PROGRAM:
10.00: Velkomst og indledning – cirkularitet i fødevareproduktion v/Uffe Jørgensen, AGRO
10.10-12.00: Ekspert præsentationer
- Fødevarer fra grøn biomasse v/Trine Kastrup Dalsgaard, FOOD
- Fødevarer fra blå biomasse v/Louise Juul Pedersen, FOOD
- GrainLegsGo – bælgplanter og sidestrømme v/Jim Rasmussen, AGRO
- Kort pause (10 min.)
- Bæredygtig fiskeproduktion med dværgregnorme som foder v/Mathias Engell Dahl Holmstrup, ECOS
- Insektproduktion til fødevarer v/Jan Værum Nørgaard, ANIS
- PlantPro - Upcycling af fødevarer v/Gabriele Torma, MAPP
- LCA og cirkularitet – økonomi og carbon footprint ved ny fødevareproduktion v/Marie Trydeman, AGRO
Kl. 12.00 – 12.30: Besøg til demonstrationsplatform
- Bioraffinering af grøn biomasse v/Morten Ambye-Jensen
- Insekt laboratorium v/Kim Jensen - og rottestald v/Søren Krogh Jensen
- Biogasanlæg v/Henrik Møller
Kl. 12.30 – 13.15: Frokost
Kl. 13.15 – 16.00: Matchmaking v/Food & Bio Cluster Denmark
Deltag i møder med netop den ekspert du ønsker at møde. Vi indleder session med en introduktion til de mest aktuelle funding muligheder og Food & Bio Cluster Denmark står klar til at hjælpe dig videre med dine innovative ideer.
- Kl. 13.15: Introduktion v. Food & Bio Cluster Denmark om finansiering af innovationssamarbejde
- Kl. 13.25: Innovationsfonden v/Pia Storvang
- Kl. 13.40: Matchmaking: Møder mellem virksomheder og forskere
16.00: Tak for i dag
Det er gratis at deltage i arrangementet, men det kræver tilmelding.