Aarhus Universitets logo
English
Ny forskning fra Institut for Husdyrvidenskab, Aarhus Universitet viser, at automatisk registrerede data fra sensorer kan forudsige op til 80 % af…
Grønt protein udvundet fra kløvergræs er meget velegnet til grise, viser forsøg ved Aarhus Universitet i Foulum. Det gælder både i forhold til…
Nyt Dansk Center for Forskning i Velfærd hos Familiedyr skal bidrage med forskningsbaseret viden til at løse de velfærdsproblemer, som rammer vores…
Nye muligheder for ekstraktion af bladprotein som alternativ til importeret soyaprotein har øget interessen for intensivt dyrket græs til…
Der er behov for nytænkning, hvis fremtidens mejeribrug skal bidrage med løsninger til både den globale klimakrise og til de sundhedsmæssige…
Hvert år afholder Videncenter for Dyrevelfærd en ViD-konference med fokus på forskellige emner relateret til dyrevelfærd. I år var temaet ”Når dyr…
Fra januar 2018 fik danske landmænd mulighed for selv at bedøve smågrise inden kastration - et indgreb, der indtil da foregik uden bedøvelse. At…
Når vi læser varedeklarationen på fødevarerne i supermarkedet, får vi et godt billede af, hvilket produkt vi står med i hånden. Men måske er det ikke…
Et nyt stof har i laboratorieforsøg vist sig at kunne hæmme dannelsen af metan i vommen. Stoffet skal nu testes i forsøg på AU Foulum.
Forskere fra Institut for Ingeniørvidenskab har bidraget til udviklingen af en sensor, der via NMR-teknologi måler næringsindhold i gylle. Teknologien…
Side 87 af 151
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.