Aarhus Universitets logo
English
Midt i november modtog Trine Nørgaard, der er adjunkt på Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet, 2.8 millioner kroner fra Inge…
Spis byg for sundheden, miljøet og klimaets skyld. Sådan lyder det fra forskere fra Aarhus Universitet, der i et nyt projekt vil undersøge, hvorfor…
To forskere fra Aarhus Universitets tekniske fakultet er udnævnt til Sapere Aude Forskningsledere og modtager i alt ca. 12,4 mio. kroner fra Danmarks…
Vi har hørt det før, køerne er landbrugets store klimasyndere, men hvad nu hvis man kunne mindske udledningen af metan ved at lade dem græsse på…
Aarhus Universitet og Food & Bio Cluster Denmark inviterer til et seminar om avanceret mikrobiel fødevareteknologi. Målet med seminaret er at…
Det lyder som en science-fiction film, men er dog noget mere jordnært end den gamle Schwarzenegger-klassiker. Faktisk så jordnært som i mulden på…
Den nye samarbejdsplatform Plant2Food skal sætte fart på udviklingen af plantebaserede fødevarer. Her skal forskere og virksomheder sammen udforske…
Forskere fra Aarhus Universitet giver et detaljeret indblik i, hvordan samspillet mellem plantekemi og mikrobiomer påvirkes, når en plante angribes af…
I et nyt projekt finansieret af Danmarks Frie Forskningsfond vil forskere fra Aarhus Universitet undersøge mulighederne for at skabe en ny effektiv og…
Mogens H. Greve tiltræder som professor i pedologi og digital jordbundskortlægning ved Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet, det fejres ved…
Side 25 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.