Aarhus Universitets logo
English
For første gang har forskere kunnet sætte tal på, hvor meget husdyrgødning bidrager til atmosfærens indhold af svovl.
Danskerne søger i stigende grad viden om sund kost på nye medier som madblogs og sociale medier. Viden fra disse kilder er dog ikke altid…
Det er ikke ligegyldigt hvilket produktionssystem, grise vokser op i, når det handler om hvilken type af skader, de risikerer at pådrage sig under…
Hvis soen bliver tilbudt foder mindst tre gange i døgnet eller mere, vil hun kvittere med kortere faringslængde og væsentligt færre dødfødte grise. Så…
Mange økologiske besætninger kan komme tæt på en antibiotikafri produktion med en fokuseret sundhedsfremmende indsats. En ny rapport fra Aarhus…
Pulpensilage udvundet ved presning af kløvergræs er særdeles velegnet som grovfoder til malkekøer. Det viste fodringsforsøg gennemført ved Institut…
De nyeste opgørelser over bestandene af gamle danske husdyrracer er udgivet i en rapport fra DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug.
Forskere, myndigheder og landmænd udvekslede erfaringer og forventninger til biomasseproduktion.
Dyrevelfærden på danske gårde afhænger i høj grad af arbejdsmiljø og oplæring på staldgangene. En ny undersøgelse fra Aarhus Universitet sætter for…
Alvorlige skader på grises haler forårsager øget følsomhed i haleregionen i flere måneder efter, at skaden er sket. Det viser resultater fra en…
Side 109 af 153
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.