Aarhus Universitets logo
English
Kvalitetsindeks 2023 dykker ned i danskernes madvaner, i år med fokus på mindre klimabelastende madvalg.
Læs om institutterne, der har forskningskaitiviteter på jordbrugs- og fødevareområdet.
Hold dig opdateret på de seneste nyheder om jordbrug og fødevarer direkte i indbakken.
Vanessa Hall er tiltrådt som professor ved Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab på AU Viborg. Her skal hun have fokus på forskning i neurovidenskab og udviklingen af kultiveret kød samt…
Når aktivistiske enkeltindivider tilskudsfodrer heste i naturpleje og chikanerer dyreholderne, spænder de ben for den forskning, der skal sikre netop den velfærd, de hævder at gå op i.
Halekupering af lam er en udbredt praksis i Danmark, der har til formål at forebygge fluelarveangreb, der opstår når fluer sætter sig i snavs eller afføring ved haleområdet. Ministeriet for Fødevarer,…
Konferencen samler eksperter og aktører i feltet cellebaseret landbrug til fødevareproduktion for at dele de seneste forskningsresultater og nyheder fra industrien samt facilitere netværk til nye…
Hvordan løser vi det globale kvælstofdilemma - muligheder og udfordringer
The aim of the course is to introduce the students to gastrointestinal ecology (nutrition, immunology, microbiology, host-pathogen interactions, gut-brain axis) and its influence on health and disease…