Aarhus Universitets logo
English
I løbet af sine ph.d.-studier har Shabnam Rezaei forsket i frøs fugthistorik, fugtsorptionsisotermer og tørringsforhold (temperatur) i relation til…
Projektet DanMilk har for første gang kortlagt, hvordan dansk mejerimælk er sammensat, og hvordan den varierer – helt ned på protein-, vitamin-,…
Forskning har vist, at det med de nuværende gængse fodermidler er en udfordring at opretholde kalves E-vitamin-niveau i blodet efter fravænning. Men…
Under sine ph.d.-studier undersøgte Jared Nyang'au, hvordan biogasprocessen kan optimeres for at øge gødningsværdien af den afgassede biomasse. Med…
Postdoc Komal Kumari Choudhary fra Land-CRAFT har modtaget anerkendelse som årets bedste forsker ved at vinde den prestigefyldte "Best Researcher…
I et nyligt projekt har forskere fra Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab ved Aarhus Universitet nærstuderet den primære årsag til…
Studerende fra Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet bliver ved med at imponere europæiske kollegaer. I en EIT Food…
Et innovativt forskningsprojekt fra Aarhus Universitet sigter mod at reducere landbrugets klimaaftryk ved hjælp af avanceret teknologi og datadrevne…
138 millioner kroner. Så mange penge har Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri fornyeligt tildelt ti forskningsprojekter. Pengene skal sikre…
Lørdag den 2. marts er der åbent hus på AU Viborg. Her kan potentielle studerende høre om de nye uddannelser, få en forsmag på et unikt studiemiljø og…
Side 2 af 149
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.