Masterclass ”Dairy Protein Biochemistry” ved Wageningen University
Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet har sammen med Food Quality & Design, Wageningen University udviklet en masterclass. Kurset henvender sig til ph.d.-studerende, folk fra industrien samt andre interesserede.
Oplysninger om arrangementet
Tidspunkt
Sted
Wageningen
Arrangør
Masterclass ”Dairy Protein Biochemistry” ved Wageningen University
Professor Lotte Bach Larsen og lektor Nina Aagaard Poulsen fra Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet har sammen med Dr. Kasper Hettinga og Dr. Etske Bijl fra Food Quality & Design, Wageningen University udviklet en masterclass ”Dairy Protein Biochemistry”, som finder sted den 2. og 3. juli 2018 ved Wageningen University.
Kurset henvender sig til ph.d.-studerende, folk fra industrien samt andre interesserede, og ansøgningsfrist er den 2. juni 2018.
Læs mere her om registrering og indhold https://www.vlaggraduateschool.nl/en/courses/course/HFD18-1.htm#tab1