Aarhus Universitets logo
English
En ny rapport fra DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Landbrug beskriver tre scenarier for dansk produktion og udnyttelse af biomasse på land og i…
Forskere fra Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab ved Aarhus Universitet har bidraget til en stor EU-rapport om alger og klima under…
Politiken og mediet Danwatch kritiserer i en række artikler tilblivelsen af et rådgivningsnotat, som forskere fra Institut for Agroøkologi i 2019…
Investeringer handler ikke kun om penge, og de påvirker ikke kun landbrugsøkonomien, men også selve dynamikken i landbrugssektoren. I Danmark har…
Det er ingen hemmelighed, at klimaforandringer er en trussel mod livet på vores planet. Landbruget spiller en afgørende rolle i kampen mod…
Jord og vand er grundlaget for vores fødevareproduktion, økosystemer og menneskers velbefindende. For at fejre og udforske betydningen af disse…
Forskere fra Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab ved Aarhus Universitet har igangsat et forsøg, der skal undersøge, om det er lettere for…
Nyt litteraturstudie fra AU Viborg og Fødevareinstituttet på DTU udforsker det aktuelle forskningsgrundlag for potentielle risici og udfordringer…
Ekspert inden for veterinær mikrobiologi og fødevaresikkerhed, Karl Pedersen, er nytiltrådt professor ved Aarhus Universitet i Viborg. Karl Pedersen…
GreenImPro-projektet sigter efter at understøtte det voksende behov for bæredygtige proteinkilder og samtidigt reducere EU's import af soya. Projektet…
Side 7 af 149