Aarhus Universitets logo
English
Jord og vand er grundlaget for vores fødevareproduktion, økosystemer og menneskers velbefindende. For at fejre og udforske betydningen af disse…
Forskere fra Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab ved Aarhus Universitet har igangsat et forsøg, der skal undersøge, om det er lettere for…
Nyt litteraturstudie fra AU Viborg og Fødevareinstituttet på DTU udforsker det aktuelle forskningsgrundlag for potentielle risici og udfordringer…
Ekspert inden for veterinær mikrobiologi og fødevaresikkerhed, Karl Pedersen, er nytiltrådt professor ved Aarhus Universitet i Viborg. Karl Pedersen…
GreenImPro-projektet sigter efter at understøtte det voksende behov for bæredygtige proteinkilder og samtidigt reducere EU's import af soya. Projektet…
Forskere fra Aarhus Universitets Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab har netop offentliggjort en rapport, der har til formål at samle den…
Søren Alexandersen er nyansat professor ved Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab på AU Viborg. Tidligere har han blandt andet været professor…
I løbet af sine ph.d.-studier gennemførte Mahdi Vahdanjoo en omfattende vurdering af en landbrugsrobot under hensyntagen til dens økonomiske,…
Ny forskning viser, at brug af gletsjermel vil kunne øge optagelse af vand på dyrkede jorde i Grønland. Det kan være banebrydende for grønlandsk…
Ny forskning sætter fokus på, hvordan man kan forbedre vores forståelse af insekter uden at skade dem.
Side 9 af 151
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.