Aarhus Universitets logo
English
Forskning i teknologi og biologi giver nye muligheder for udvikling af den europæiske husdyrproduktion.
Omkring en fjerdedel af alle de potteplanter, der produceres i Danmark, når aldrig frem til forbrugerne på grund af spild fra producent til forbruger.…
Forskere vil udvikle strategier til tildeling af kraftfoder, der er skræddersyet til den enkelte ko. Den individuelle tildeling af kraftfoder kan øge…
Hvordan står det til med dyrevelfærden i Danmark? En rapport fra Fødevarestyrelsen, som forskere fra Aarhus Universitet har bidraget til, giver et…
Metoderne til at måle mulige effekter af pesticider på mænds sædkvalitet trænger til en opstrammer. Nu sætter forskere fra Aarhus Universitet…
Brunstige søer elsker det – men vi mennesker afskyr det: lugten af stoffet androstenon. Stoffet giver afsmag i kød fra hangrise, der ikke er…
Klimaændringerne er ved at være en hæmsko for produktionen af solbær i Danmark. De nuværende kommercielle sorter af solbærplanter er ikke alle…
Forskning viser, at syre, fiber og tilsætning af de rigtige bakterier kan påvirke sundheden i grisens tarmsystem.
Kvælstofforbindelser spiller en vigtig rolle i plantens kamp mod svampesygdomme. Forskere sætter nu fokus på at forstå mekanismerne bedre. Det kan…
Integrerede og gennemtænkte økologiske husdyrbrug kan bidrage til at styrke velfærden og robustheden hos både husdyr og de mennesker, der passer…
Side 135 af 150
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.