Aarhus Universitets logo
English
Befolkningstilvækst og klimaforandringer skaber behov for øget produktion af fødevarer og biobaserede produkter. 21 europæiske lande er nu gået sammen…
Dyrkningsmetoden kan påvirke indholdet af sundhedsgavnlige stoffer i kål og rodfrugter og bestemme, om grønsagerne smager søde eller bitre.
Systematisk brug af reproduktionsteknologi på de bedste hundyr giver op til 34 procent større avlsfremgang hos kvæg.
Forskning viser, at det er muligt at reducere eller eliminere rester af pesticider i æbler. Nu bliver forskningsresultaterne afprøvet i praksis.
Et nyt beregningsværktøj udviklet af Aarhus Universitet, Videncentret for Landbrug og Agro Business Park kan bidrage til en optimeret brug af biomasse…
Adfærdsforskere fra Aarhus Universitet har tidligere vist, at besøg af en hund har en positiv effekt på hos ældre og demente. Nu går forskerne et…
DCA har fået en side på Facebook, hvor du kan få seneste nyt fra fødevare- og jordbrugsforskningen på Aarhus Universitet.
Forskere fra Aarhus Universitet skal se nærmere på indholdet af sundhedsgavnlige sukkerarter i komælk og undersøge, om det er muligt via avl at…
Kan fødevareproduktionen øges uden at presse naturressourcerne? Det var omdrejningspunktet, da Aarhus Universitet og Videncentret for Landbrug fredag…
Begrebet ny nordisk mad, der blandt andet lægger vægt på nordiske råvarer og madtraditioner, vil nok fortsat bestå som en niche og på længere sigt…
Side 131 af 150
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.