Aarhus Universitets logo
English
Begrebet ny nordisk mad, der blandt andet lægger vægt på nordiske råvarer og madtraditioner, vil nok fortsat bestå som en niche og på længere sigt…
Kommercielle væksthusgartnerier har i de senere år været gode til at spare på energien og derved skåne miljøet for udledning af drivhusgasser.…
Forskere har gennemgået litteraturen for at se, om der er beskrevet risici for ubehagelige bakterier og andre mikroorganismer på spiseligt tang fra de…
Aarhus Universitet prioriterer øget samspil med virksomheder inden for fødevareområdet og forventer derfor at placere Institut for Fødevarer i Agro…
Nogle organismer kan leve i tusinder af år, mens vi mennesker højest kan blive 100-120 år. Forskerne dykker ned i cellerne på planter og mennesker for…
Fluelarvemel suppleret med levende fluelarver er et godt alternativ til fiskemel i økologisk hønsehold. Det viser ny forskning fra AU Foulum.
Ledelsen på Aarhus Universitet har besluttet, at forskningsfaciliteterne og -aktiviteterne på AU Flakkebjerg fortsætter.
Køers genetiske sammensætning har stor betydning for, om deres mælk er egnet til osteproduktion. Det betyder, at der er mulighed for at inddrage…
Aarhus Universitet skal i samarbejde med Syddansk Universitet og en række erhvervspartnere undersøge, hvordan man effektivt trækker farvestoffer ud af…
Forskere fra Aarhus Universitet er i færd med at udvikle en effektiv metode til at forsyne giraffer i zoologiske haver med foder, der indeholder…
Side 131 af 149
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.