Aarhus Universitets logo
English
Kan tang bruges som plantefars? Det, og mange flere aspekter af tangs egenskaber, bliver undersøgt i forskningsprojekter ved Center for Cirkulær…
Med ansættelsen af to nye professorer styrker Center for Kvantitativ Genetik og Genomforskning (QGG) sin position som et af verdens førende centre for…
Fødevareproduktion skal ændres radikalt for at blive klimaneutralt. Græs kan blive en afgørende brik i omstillingen, viser forskning, som har…
Som en del af regeringens nye klimalovgivning skal der nedsættes et borgerting med 99 tilfældigt udvalgte danske borgere. AU-professor Jørgen E Olesen…
Forskere fra blandt andet Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet har via to langvarige markforsøg i Danmark og Schweiz fundet, at…
Et hold af forskere med deltagelse fra Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet har undersøgt mulighederne for at bruge droner eller…
Aarhus Universitet er med i et nyt og banebrydende projekt, som skal udvikle en effektiv vaccine mod fravænningsdiarré hos smågrise. Hvis…
Resultater fra Aarhus Universitet i Foulum viser, at hvis slagtegrise tildeles fosfor under det anbefalede niveau, har det negative konsekvenser for…
En økologisk so går to-tre kilometer om dagen og fordøjer græs lige så godt som en ko. Det viser resultater fra projektet EFFORT, der er gennemført…
Der er bæredygtighed og plantebaserede proteinkilder på programmet, når minister for fødevarer, fiskeri og ligestilling Mogens Jensen torsdag d. 13.…
Side 1 af 2
Vil du vide mere om jordbrug og fødevarer? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra DCA her.