Addenda

29.11.2019 | Blog

Uafhængig forskning i produktionsdyrs velfærd kræver offentlige midler - og samarbejde med fremsynede landmænd

Dagbladet Information bragte den 12. november en kronik , som hævdede at millioner af grise dør, fordi forskningen på området er afhængig af erhvervsinteresser. Forskere fra AU svarede på nogle af de rejste problemstillinger, men Information havde kun mulighed for at bringe et mindre uddrag af svaret. I det følgende kan du læse hele svaret.

Om Addanda

Forskningsresultater fra DCA, herunder rapporter, artikler, mødeindlæg m.fl. omtales ofte i medier.

Ind i mellem kan omtalen give anledning til en supplerende forklaring eller en kommentar fra den citerede forsker.

Flere forskere har derfor udtrykt behov for at få en mulighed for med egne ord og nuancer at fortælle deres version af en given historie. Til dette formål har vi oprettet ”addenda”.

Addenda kan betyde ”noget som tilføjes en allerede eksisterende helhed”.