Aarhus Universitets logo
English
Kvalitetsindeks 2023 dykker ned i danskernes madvaner, i år med fokus på mindre klimabelastende madvalg.
Læs om institutterne, der har forskningskaitiviteter på jordbrugs- og fødevareområdet.
Hold dig opdateret på de seneste nyheder om jordbrug og fødevarer direkte i indbakken.
INNOVATION. Gylle, biogas og gødning er omdrejningspunktet de næste tre år i et partnerskab, der med aktører fra hele værdikæden skal sikre klimagevinster i form af reducerede metan-emissioner fra…
Tirsdag den 28. maj er der mulighed for at høre om Dyrevidenskab, Plante- og fødevarevidenskab og Veterinærmedicin, når AU Viborg inviterer til infoaften om de nye uddannelser, der åbner på campus til…
Flerårige afgrøde kan være en løsning til både at brødføde en voksende befolkning og reducere klimaforandringer. Et ni år langt forsøg i Danmark viser, at de kan øge mængden af kulstof i jorden samt…
Konferencen samler eksperter og aktører i feltet cellebaseret landbrug til fødevareproduktion for at dele de seneste forskningsresultater og nyheder fra industrien samt facilitere netværk til nye…
Hvordan løser vi det globale kvælstofdilemma - muligheder og udfordringer
The aim of the course is to introduce the students to gastrointestinal ecology (nutrition, immunology, microbiology, host-pathogen interactions, gut-brain axis) and its influence on health and disease…