Rundvisning

På AU Foulum er vi altid klar til at vise rundt i vores forskningsmiljøer. Vi tilbyder rundvisninger til skoleklasser, gymnasierklasser og grupper på mere end 10 personer, f.eks. foreninger.

Rundvisningen er målrettet individuelt efter jeres faglighed og niveau og foregår i en dialogisk kontekst. Den afføder typisk både faglige, etiske og følelsesrelaterede diskussioner om forskningen.

Rundvisningen varer typisk en-tre timer og foregår i grupper på max 30 deltagere.
Den tager så vidt muligt afsæt i jeres ønsker. 

Der udbydes to former for rundvisning:

Generel rundvisning

  • På en generel rundvisning udvælger vi nogle af vores mest spændende faciliteter og forskningsprojekter og præsenterer dem for jer. Rundvisningen er rig på oplevelser og god som inspiration til skolers naturfaglige fag. Rundvisningen tilrettelægges efter jeres ønsker, efter hvilke forskningsprojekter der aktuelt er i gang, samt en smule efter vind og vejr.

Temarundvisning

  • På en temarundvisning fokuserer vi på et enkelt emne. I vælger hvilket tema der interesserer jer mest, og så tilrettelægger vi en rundvisning, der fagligt matcher jeres valg.
    For elever i grundskolen, på erhvervs- og landbrugsskoler er det også muligt at tilvælge forskellige praktiske øvelser i kombination med rundvisningen. 


Bemærk: En stor del af rundvisningen foregår udendøre, så husk at være klædt på efter vejret!