Aarhus Universitets logo
English
Flerårige afgrøde kan være en løsning til både at brødføde en voksende befolkning og reducere klimaforandringer. Et ni år langt forsøg i Danmark…
Hos Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet har man undersøgt, hvordan tomatplanters blomster og blade reagerer, hvis de udsættes for…
Biogene byggematerialer bestående af græs, sukkeroer og ålegræs kan nedbringe byggebranchens klimaaftryk, og de har tilmed et stort…
Fremskridt for forskningen i cellebaserede fødevarer blev markeret på Aarhus Universitet, hvor forskere og interessenter mødtes for at dele viden og…
Forskere fra Aarhus Universitet har netop opdateret det jordbundstypekort, der ligger til grund for, hvilken JB-klassifikation, danske landmænd har på…
Tre ph.d.-studerende fra Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet (AU FOOD) har med forretningsidéen NOLA Protein Ingredients vundet EIT Foods…
Som svar på et stigende pres på at reducere drivhusgasemissioner, har forskere fra bl.a. Aarhus Universitet udforsket potentialet for at bruge…
Sodødeligheden i Danmark er stigende. Derfor har Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri bedt forskere fra Institut for Husdyr- og…
Et forskningsprojekt fra Aarhus Universitet har kastet lys over kvæggylles indflydelse på udvaskning af kvælstof fra økologiske kløvergræsmarker samt…
Et nyt forskningsprojekt skal reducere klimaaftrykket af fødevareingredienser med mindst 33% ved at erstatte æg med plante-baserede ingredienser, som…
Side 1 af 150