Stor konference om dyreadfærd i Aarhus

Aarhus Universitet er i august vært for en stor videnskabelig konference arrangeret i regi af International Society for Applied Ethology. Under temaet "Forstå dyrenes adfærd" behandler konferencen en række emner inden for anvendt adfærdsbiologi og dyrevelfærd.

24.11.2016 | ISAE

Dato man 07 aug tor 10 aug
Tid 09:00    18:00
Sted Musikhuset Aarhus, Thomas Jensens Allé, 8000 Aarhus C

Husdyrenes adfærd og velfærd er i fokus, når Aarhus Universitet fra 7. til 10. august er vært for International Society for Applied Ethology – ISAE’s – årlige konference.

Konferencen, der bliver afholdt i Musikhuset Aarhus, har "Forstå dyrenes adfærd" som det overordnede tema, og over de fire dage vil forskere fra hele verden samles og dele ny viden inden for en række emner som dyrenes sanser, sociale adfærd og stressreaktioner.

ISAE blev stiftet i 1966 i Skotland og har til formål at understøtte både grundlæggende og anvendt forskning i dyrenes adfærd med særligt fokus på at skabe en bedre balance mellem dyrenes velfærd og den måde, de holdes som produktionsdyr, laboratoriedyr og kæledyr på.

Læs mere om konferencen her

ISAE2017 sponsoreres af SEGES, Boehringer Ingelheim og Loligo Systems

Anis, DCA, Fjerkræ, Heste, Kvæg, Mink, Svin