Seneste nyt fra minkforskningens verden præsenteret ved AU Foulum

Den tredje tirsdag i september løb temadagen for aktuel minkforsknings af stablen i auditoriet ved AU Foulum – det årlige forum for præsentation og diskussion af den nyeste viden om minkproduktion.

04.10.2019 | Linda Søndergaard Sørensen

Britt I.F. Henriksen fra Institut for Husdyrvidenskab, AU præsenterer sit indlæg på temadagen, der handlede om huldtilpasning uden velfærdsproblemer. Foto: Linda S. Sørensen.

Hvert år, når der afholdes minktemadag i Foulum, bestræbes der på at sammensætte et program, der afspejler den praktisk orienterede del af den offentlige og private forskning inden for minkproduktion i Danmark. Antallet af projekter varierer mellem de forskellige områder fra år til år og det afspejler sig også i emnerne på temadagen.

I dette års program har der været præsenteret en bred vifte af oplæg om aktuelle emner blandt andet om foder, vitaminer, sundhed, genetik, adfærd, velfærd, pasningsrutiner og mink i naturen, som forhåbentligt har givet deltagerne svar på en række relevante spørgsmål.

Du kan finde eller genfinde temadagens emner og de mange spændende forskningsresultater i dette bilag fra temadagen: ”Temadag om aktuel minkforskning 2019”.

Rigtig god læselyst.

Flere oplysninger