Konference: MRFood2020

Den 2.-5. juni 2020 afholdes “International Conference on the Applications of Magnetic Resonance in Food Science (MRFood2020)” på Aarhus Universitet. På konferencen præsenteres den nyeste forskning inden for magnetisk resonans og fødevarer.

06.11.2019 | Lise Bundgaard

Dato tir 02 jun fre 05 jun
Tid 12:00    14:00
Sted Aarhus

Den 2.-5. juni 2020 afholdes den 15. udgave af “International Conference on the Applications of Magnetic Resonance in Food Science (MRFood2020)” på Aarhus Universitet.

Den nyeste forskning inden for magnetisk resonans og fødevarer præsenteres på konferencen, der dækker mange aspekter af området. Du kan blandt andet få indblik i, hvordan magnetisk resonans kan bruges til at forstå fødevarers funktionalitet, bearbejdning, stabilitet samt deres indflydelse på sundhed og sensorisk perception.

Læs mere, se programmet og tilmeld dig her

DCA