Aarhus Universitets segl

Innovationskonkurrencen er i luften

Agro Business Park har skudt Innovationskonkurrencen 2014 i gang. Målet er at styrke udviklingen af nye produkter og virksomheder inden for jordbrug, fødevarer, bioenergi og miljø. De tre bedste forslag præmieres med 50.000 kr.

Går du rundt med en god forretningsidé inden for det biobaserede samfund (jordbrug, fødevarer, biomasse eller miljøteknologi), kan du deltage i Agro Business Parks Innovationskonkurrence 2014.

Konkurrencen giver dig mulighed for at vinde kr. 50.000 og få sparring til at gøre din idé til virkelighed. 

For at deltage i Innovationskonkurrencen kræves det, at der endnu ikke er registreret salg på forretningsidéen.

- Vi vil gerne have endnu flere potentielle iværksættere til at se potentialet og friheden i at skabe deres eget job og sidenhen en vækstvirksomhed, og med Agro Business Parks Innovationskonkurrence gør vi en særlig indsats indenfor landbrug, fødevarer, energi og miljø, siger Kathrine Vejgaard Stage, Site Manager i Agro Business Park. 

Ideerne bliver bedømt af et stærkt dommerpanel, der skal forholde sig til aktualitet, teknologisk og vidensmæssig nyhedsværdi, kommercielt potentiale og realiserbarhed. 

Det er 10. gang, at Agro Business Park lancerer konkurrencen. Udover den kontante præmie på 50.000 kr. får alle tre vinderprojekter tre måneders gratis ophold i Agro Business Parks innovationskontor i Tjele eller Agro Food Park Inkubator i Skejby. 

Sponsorerne for Innovationskonkurrencen 2014 er Aarhus Universitet, Videncentret for Landbrug, Viborg Kommune, Agro Food Park, Do Business With Aarhus og CAPNOVA. 

Arrangørerne bag konkurrencen er Agro Business Park, Innovationsnetværket for Biomasse, Enterprise Europe Network, Future Food Innovation, Food Network og Biocluster.dk 

Fristen for indsendelse af ansøgningsskemaet er den 17. oktober 2014, og vinderne kåres ved en ceremoni på Agromek 2014. 

Læs mere om innovationskonkurrencen her.

Yderligere information 
Kathrine Vejgaard Stage, Site manager, Agro Business Park, kvs@agropark.dk, 8999 2525 
Jacob Mogensen, Innovation Manager, Agro Business Park, jm@agropark.dk, 8999 2512