Teknisk administrative stillinger

Teknisk medarbejder til indsamling forsøgsdata 928809

Institut for Agroøkologi, Sektion for Klima og Vand, Aarhus Universitet, Foulum, søger snarest muligt en teknisk medarbejder til at indgå i et team af kollegaer, der bidrager til gennemførelse af instituttets forskningsprojekter.

Har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse af målesystemer, at indsamle og lagre manuelle og automatisk målte data generet i instituttets forskningsprojekter, så kan vi tilbyde et udfordrende og alsidigt job i et dynamisk miljø.

Forventning til kvalifikationer
Den ideelle ansøger har et bredt kendskab til problemstillingerne inden for jordbrug og miljø med en bred forståelse af forskellige målemetoder. Du skal samtidig have erfaring med databearbejdning herunder lagring af data i databaser. Vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelse eller er uddannet jordbrugsteknolog, elektronikteknolog eller lignende. Det vigtigste er, at du har en relevant uddannelse og har erfaring relateret til de nævnte arbejdsopgaver således, at du kan indgå i en række af vores projekter relateret til stof- og vandtransport i det agrare landskab.

Det vil være en fordel hvis du kan dokumentere viden om sensorer og målesystemer, dataindsamling og databaser (Access, SQL) inden for jordbrug og miljø i kraft af din uddannelse eller i forbindelse med tidligere ansættelser.

Som person forstår du at arbejde med en høj grad af fleksibilitet og frihed under ansvar. Det er vigtigt, at du er i besiddelse af analytiske evner. Desuden er du serviceminded, struktureret og arbejder både proces- og forretningsorienteret, ligesom vi forventer, at du arbejder selvstændigt og detaljeorienteret samt har et stort ejerskab til det du laver. Sidst, men ikke mindst, lægger vi stor vægt på, at du er imødekommende og har gode samarbejdsevner.

Vi tilbyder
Et spændende og fagligt udfordrende job, hvor du får mulighed for at være med til at præge indholdet i jobbet. Et innovativt og udviklende miljø, hvor du arbejder tæt sammen med forskere om aktuelle emner indenfor landbrugsområdet. Et uformelt og multikulturelt miljø, hvor der er stort samarbejde på tværs af faggrænser.

Yderligere information
For yderligere information vedrørende stillingens indhold kan seniorforsker Finn Plauborg kontaktes: finn.plauborg@agro.au.dk

Arbejdssted og ansættelsesområde
Arbejdsstedet er Blichers Allé 20, 8830 Tjele, og ansættelsesområdet er Aarhus Universitet med tilhørende institutioner.

Du kan læse mere om Institut for Agroøkologi på: http://agro.au.dk/
Formalia

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Finansministeriets overenskomst med den relevante faglige organisation.
Der er tale om en fuldtidsstilling.
Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgningsfrist

Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest:

01.10.2017
Søg stilling online her

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 40.000 studerende og 8.000 medarbejdere med et årligt budget på 6,4 mia. kr. Læs mere på www.au.dk.