Tidligere arrangementer

man 02 jul
08:00-18:00 | Wageningen
Masterclass ”Dairy Protein Biochemistry” ved Wageningen University
Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet har sammen med Food Quality & Design, Wageningen University udviklet en masterclass. Kurset henvender sig til ph.d.-studerende, folk fra industrien samt andre interesserede.
fre 29 jun
09:00-16:45 | Aalborg Universitet København, A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV
Seminar om grøn bioraffinering
Kom og hør om perspektiverne for grøn bioraffinering, når forskere fra bl.a. CBIO ved Aarhus Universitet fortæller om deres arbejde på dette seminar i København.
fre 15 jun
09:30-13:00 | AU Foulum
Ph.d.-forsvar: Hvedeproduktion i stressede miljøer
Muhammad Adil Rashid fra Institut for Agroøkologi forsvarer fredag den 15. juni sin ph.d. i auditoriet på AU Foulum.
tor 14 jun
16:00-18:00 | Gyldenholm Gods, Gyldenholmvej 6, 4200 Slagelse
Indvielse af minivådområde med filtermatrice pilot- og testanlæg
For at reducere udledningen af kvælstof fra landbruget til miljøet skal der bruges en række virkemidler både på landmandens marker og udenfor dyrkningsfladen. Nogle af virkemidlerne udenfor dyrkningsfladen kræver nærmere undersøgelse og dokumentation, før de rulles ud som gangbare, økonomiske løsninger. En af disse virkemidler er minivådområder med filtermatrice (MMM-anlæg).
tor 14 jun
09:00-16:00 | Vilcon Hotel & Konferencegaard, Lorupvej 44, 4200 Slagelse
Konference: Kvælstofregulering på basis af lokale målinger
Der præsenteres resultater fra undersøgelser af, hvordan målinger af kvælstofudledning på bedriftsniveau eventuelt kan indgå som en tilvalgsmulighed i en fremtidig kvælstofregulering.
10:00-14:00 | AU Foulum
Ph.d.-forsvar: Involvering af interessenter kan medvirke til en forbedring af vores vandmiljø, hvis rammerne er rigtige
Morten Graversgaard, Institut for Agroøkologi, forsvarer onsdag den 13. juni sin ph.d. i auditoriet på AU Foulum.
10:00-13:00 | AU Foulum, mødelokale 2
Ph.d.-forsvar: Kan digital dermatitis i mælkekvægbesætninger kontrolleres via smittebeskyttelse?
Ph.d.-studerende Victor S. H. Oliveira, Institut for Husdyrvidenskab
09:30-16:30 | Dronninglund Slot
Forskningsseminar: Organic Pig Production
Pig health and welfare in eco-efficient oraganic systems
tir 12 jun
10:00-14:00 | Nordic Seed
Ph.d.-forsvar: Septoria Tritici Blotch - Variation og forbedring af sygdomsresistens
Nana Jusjong Vagndorf fra Institut for Agroøkologi forsvarer tirsdag den 12. juni sin ph.d. på Nordic Seed i Odder.
tir 12 jun
09:00-16:30 | Dronninglund Slot
Praktikerdag: Økologisk svineproduktion - robuste dyr i robuste systemer
Hør om dugfriske resultater, få inspiration til konkrete tiltag og bidrag med ideer på praktikerdag ved Dronninglund Slot.

Viser resultater 1 til 10 ud af 307

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste