tir 12 jun
09:00-16:30 | Dronninglund Slot
Praktikerdag: Økologisk svineproduktion - robuste dyr i robuste systemer
Hør om dugfriske resultater, få inspiration til konkrete tiltag og bidrag med ideer på praktikerdag ved Dronninglund Slot.
ons 13 jun
09:30-16:30 | Dronninglund Slot
Forskningsseminar: Organic Pig Production
Pig health and welfare in eco-efficient oraganic systems
tor 14 jun
09:00-16:00 | Vilcon Hotel & Konferencegaard, Lorupvej 44, 4200 Slagelse
Konference: Kvælstofregulering på basis af lokale målinger
Der præsenteres resultater fra undersøgelser af, hvordan målinger af kvælstofudledning på bedriftsniveau eventuelt kan indgå som en tilvalgsmulighed i en fremtidig kvælstofregulering.
tor 14 jun
16:00-18:00 | Gyldenholm Gods, Gyldenholmvej 6, 4200 Slagelse
Indvielse af minivådområde med filtermatrice pilot- og testanlæg
For at reducere udledningen af kvælstof fra landbruget til miljøet skal der bruges en række virkemidler både på landmandens marker og udenfor dyrkningsfladen. Nogle af virkemidlerne udenfor dyrkningsfladen kræver nærmere undersøgelse og dokumentation, før de rulles ud som gangbare, økonomiske løsninger. En af disse virkemidler er minivådområder med filtermatrice (MMM-anlæg).
man 02 jul
08:00-18:00 | Wageningen
Masterclass ”Dairy Protein Biochemistry” ved Wageningen University
Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet har sammen med Food Quality & Design, Wageningen University udviklet en masterclass. Kurset henvender sig til ph.d.-studerende, folk fra industrien samt andre interesserede.