tor 23 nov
09:30-16:00 | Flora Dania (DLG-bygningen), Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV
Konference: Mindre spild i potteplantebranchen
På denne konference får du et godt overblik over mulighederne for at nedbringe spildet af potteplanter i distributionskæden fra gartneri til forbruger. Resultaterne, som fremlægges, er del af forskningsprojektet MinimalSpild på Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet.
ons 29 nov
09:00-15:30 | Comwell, Kolding
Økologi kongres 2017
Kongressen er en god mulighed for at møde folk fra den økologiske sektor på tværs af faggrænser og for at blive udfordret og inspireret. En lang række forskere fra Aarhus Universitet deltager som oplægsholdere.
ons 29 nov
19:00-21:00 | Auditoriet, AU Foulum
Offentligt foredrag på AU Foulum: Inspiration fra naturen
Velcro er en imitation af planten burre, idéer til medicin udspringer af dyr, der er immune for kræft, og fremtidens kirurgi byder måske på lim inspireret af blåmuslingernes. Hør hvordan naturen inspirerer forskerene til nye, revolutionærende opfindelser. Foredrag ved professor i zoofysiologi Tobias Wang, Institut for Bioscience, Aarhus Universitet og lektor i kemi Henrik Birkedal, Institut for Kemi, Aarhus Universitet.
tir 05 dec
14:00-16:00 | Aarhus Universitet, Frederiksborgvej 399, Roskilde
Åbning af iClimate Interdisciplinary Centre for Climate Change
Aarhus Universitet åbner det nye strategiske center iClimate.
tor 14 dec
09:30-16:00 | Theodor Sorgenfrei-auditoriet, GEUS, Øster Voldgade 10, 1350 København K
Nationalt temamøde i dNmark-alliancen
dNmark-alliancen holder temamøde for at præsentere de vigtigste resultater og drøfte muligheder for at komme videre.