tor 18 jan
13:15-16:15 | Bygning 1421, Mødelokale 2, AU konferencecenter, Fredrik Nielsens Vej 4, 8000 Aarhus C
Ph.d.-forsvar: Genkendelse af venner og fjender. Om LysM receptorlignende kinaser i bælgplanten Lotus japonicus
Jeryl Cheng fra Institut for Molekylær Biologi og Genetik forsvarer sin ph.d. torsdag den 18. januar 2018 kl. 13.15.
tor 25 jan
19:00-21:00 | AU Foulum
Offentligt foredrag: Design af biomolekyler og nanorobotter
Forskerne har nu afluret, hvordan vores celler bygger avancerede biomolekyler. Hør om hvordan forskerne udnytter det til at designe robotter i molekylestørrelse, som kan bruges til at opdage og rapportere om sygdomme og til at finde og dræbe kræftceller.
tor 01 mar
09:30-15:00 | Aarhus Universitet i Emdrup: mødelokale C001, Tuborgvej 164, 2400 København NV
Workshop om grundlaget for beregning af marginaludvaskning af kvælstof
På workshoppen debatteres og perspektiveres beregning af marginaludvaskning med NLES3 og NLES4 regnemodellerne. Desuden fremlægges resultater af eksperimentelle undersøgelser, der belyser marginaludvaskning og udvaskning af kvælstof under forskellige dyrkningsforhold. Endelig redegøres for status og planer for den nye NLES5 model.
tor 15 mar
12:00-16:00 | Aarhus Universitet, Foulum
CBIO seminar
Eksterne foredragsholdere orienterer om potentialet for bioøkonomi i både dansk og europæisk sammenhæng. Herudover giver mødet mulighed for direkte kontakt til lederne af forskningsplatformene i CBIO. Der er blandt andet lejlighed til at høre om mulighederne for at samarbejde om specifikke forskningsprojekter, søge ph.d.-midler og indgå samarbejdsaftaler.