tir 09 maj
12:15-15:30 | Aarhus Universitet, Foulum, Blichers Allé 20, 8830 Tjele
Aarhus Universitet er vært for årsmøde inden for europæisk husdyravl
Center for Kvantitativ Genetik og Genomforskning (QGG) ved AU i Foulum er i maj vært for det årlige møde i de to europæiske sammenslutninger European Forum of Farm Animal Breeders (EFFAB) og Farm Animal Breeding & Reproduction Technology Platform (FABRE TP). En del af mødet er åbent for alle med interesse i husdyravl.
søn 14 maj
08:00-13:00 | Hotel Comwell, Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C
Workshop i regi af kartoffelnetværket EuroBlight
Aarhus Universitet er vært, når det europæiske netværk vedrørende kartoffelskimmel, EuroBlight, inviterer til workshop i Aarhus fra 14. til 17. maj.
tir 23 maj
14:30-18:00 | Auditoriet, Blichers Allé 20, 8830 Tjele
Indvielse af Center for Cirkulær Bioøkonomi
Aarhus Universitet inviterer til indvielse af et nyt tværfagligt Center for Cirkulær Bioøkonomi på Aarhus Universitet i Foulum den 23. maj.
ons 07 jun
13:00-16:30 | Axelborg, Axeltorv 3 - 1609 København V
Nordisk Mejerikongres
En række forskere fra Aarhus Universitet er blandt oplægsholderne ved Nordisk Mejerikongres, der finder sted i København i juni.
man 26 jun
00:00-00:00 | Aarhus Universitet
Konference: Innovative solutions for sustainable management of nitrogen
En international konference om kvælstof holdes i regi af forskningsalliancen dNmark.
ons 02 aug
08:00-16:00 | Aarhus
Food & Ingredients - Sommerskole
Er du interesseret i at opnå viden om de seneste udfordringer og løsninger i forhold til fødevarer - og ønsker du at styrke dit internationale netværk? Brug din sommerferie i Aarhus og få svar på dine spørgsmål, når AU sammen med en række danske aktører afholder sommerskole i 2017.
man 07 aug
09:00-18:00 | Musikhuset Aarhus, Thomas Jensens Allé, 8000 Aarhus C
Stor konference om dyreadfærd i Aarhus
Aarhus Universitet er i august vært for en stor videnskabelig konference arrangeret i regi af International Society for Applied Ethology. Under temaet "Forstå dyrenes adfærd" behandler konferencen en række emner inden for anvendt adfærdsbiologi og dyrevelfærd.
tor 31 aug
09:00-17:00 | Aarhus, Danmark
InnovateFood Challenge
Aarhus Universitet er partner i arrangementet InnovateFood, hvor forskere og studerende sammen med repræsentanter fra branchen skal finde svaret på nogle af de udfordringer, fødevarevirksomhederne har med at producere sundere mad.