Aarhus Universitets logo
English
Kvalitetsindeks 2023 dykker ned i danskernes madvaner, i år med fokus på mindre klimabelastende madvalg.
Læs om institutterne, der har forskningskaitiviteter på jordbrugs- og fødevareområdet.
Hold dig opdateret på de seneste nyheder om jordbrug og fødevarer direkte i indbakken.
Fremskridt for forskningen i cellebaserede fødevarer blev markeret på Aarhus Universitet, hvor forskere og interessenter mødtes for at dele viden og inspirere hinanden.
Forskere fra Aarhus Universitet har netop opdateret det jordbundstypekort, der ligger til grund for, hvilken JB-klassifikation, danske landmænd har på deres marker. Opløsningen på det nye kort er 10…
Tre ph.d.-studerende fra Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet (AU FOOD) har med forretningsidéen NOLA Protein Ingredients vundet EIT Foods Innovator Fellowship Programme. Med en bevilling fra…
Konferencen samler eksperter og aktører i feltet cellebaseret landbrug til fødevareproduktion for at dele de seneste forskningsresultater og nyheder fra industrien samt facilitere netværk til nye…
Hvordan løser vi det globale kvælstofdilemma - muligheder og udfordringer
The aim of the course is to introduce the students to gastrointestinal ecology (nutrition, immunology, microbiology, host-pathogen interactions, gut-brain axis) and its influence on health and disease…