Aarhus Universitets logo
English
Kvalitetsindeks 2023 dykker ned i danskernes madvaner, i år med fokus på mindre klimabelastende madvalg.
Læs om institutterne, der har forskningskaitiviteter på jordbrugs- og fødevareområdet.
Hold dig opdateret på de seneste nyheder om jordbrug og fødevarer direkte i indbakken.
Hos Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet har man undersøgt, hvordan tomatplanters blomster og blade reagerer, hvis de udsættes for tørkestress, varmestress, og en kombination af de to.…
Biogene byggematerialer bestående af græs, sukkeroer og ålegræs kan nedbringe byggebranchens klimaaftryk, og de har tilmed et stort CO2-lagringspotentiale. Ny vidensyntese viser resultater fra et…
Fremskridt for forskningen i cellebaserede fødevarer blev markeret på Aarhus Universitet, hvor forskere og interessenter mødtes for at dele viden og inspirere hinanden.
Konferencen samler eksperter og aktører i feltet cellebaseret landbrug til fødevareproduktion for at dele de seneste forskningsresultater og nyheder fra industrien samt facilitere netværk til nye…
Hvordan løser vi det globale kvælstofdilemma - muligheder og udfordringer
The aim of the course is to introduce the students to gastrointestinal ecology (nutrition, immunology, microbiology, host-pathogen interactions, gut-brain axis) and its influence on health and disease…