Aarhus Universitets segl

Besøg AU Viborg

Fagligt besøg

Virksomheder, landboforeninger, erfagrupper og andre samarbejdspartnere har mulighed for at komme på fagligt besøg på AU Viborg.

Gymnasier

Undervisningsforløb på gymnasieniveau

Der udbydes hvert år en række undervisningsforløb på gymnasieniveau på AU Viborg. Eleverne deltager i et på forhånd fastlagt forløb, hvor de bl.a. stifter bekendtskab med naturvidenskabelig metode og får større forståelse for naturvidenskaben som genre.   

Klassebesøg

Klassebesøget på AU Viborg indledes med en kort introduktion om AU Viborg - Forskningscenter Foulum, og derefter en introduktion af det forskningsemne, som klassen har valgt at deltage i, hvorefter eleverne får mulighed for at se og høre om forskningssamarbejdet i laboratoriet.

Læs mere om forløbene her


Studieretningsprojekter

Foruden undervisningsforløbene udbydes en række SRP-tilbud til 3.g'ere i efterårsmånederne. 

Læs mere om SRP-tilbuddene her


Rundvisning

Det er også muligt at se forskningscentret på en rundvisning, enten i kombination med et undervisningsforløb eller særskilt.

Læs mere og book en rundvisning

Erhvervs- og landbrugsskoler

På AU Viborg har elever på erhvervs- og landbrugsskoler mulighed for at opleve forskningsmiljøet på tæt hold, gennem en spændende rundvisning suppleret med små praktiske øvelser.

Øvelserne tager udgangspunkt i tidligere eller aktuelle forskningsprojekter og kan dermed være med til at give skolens undervisning et aktuelt perspektiv og understrege anvendeligheden af skolens fag.

Læs mere om og book en rundvisning

Læs mere om de praktiske øvelser

 

Folkeskoler

Erhvervspraktik

Elever, som ønsker at komme i erhvervspraktik, kan forespørge om muligheden hos det institut, hvor de gerne vil være erhvervspraktikant.

Herunder findes kontaktoplysninger for de enkelte institutter.

Institut for Agroøkologi 

Det er pt. ikke muligt at komme i erhvervspraktik på Institut for Husdyrvidenskab. 

Kontakt

AU Viborg
Blichers Allé 20
8830 Tjele

Find vej

AU Viborg er beliggende mellem Viborg og Randers nær hovedvej 16. Der er skiltet ved hovedvejen til Aarhus Universitet. Se kort 

Find vej her

Bus
Der afgår dagligt flere afgange med rutebil fra Viborg rutebilstation til AU Viborg Find nærmere detaljer på Rejseplanen.

Tog
Der ankommer dagen igennem tog til Viborg. Herefter kan tages bus eller taxa til AU Viborg fra rutebilstationen, der ligger umiddelbart ved siden af banegården. Besøg DSBs hjemmeside for nærmere detaljer.

Fly

  • Karup Lufthavn
    Lufthavnen har daglige forbindelser til/fra København. Læs mere her.  Det er muligt at rekvirere taxa fra Karup til Foulum, kontakt Viborg Taxa på telefon 8662 6600.
     
  • Billund Lufthavn
    Lufthavnen har daglige forbindelse til/fra København. Læs mere her
     
  • Aarhus Lufthavn
    Lufthavnen har daglige forbindelser til/fra både København samt andre udvalgte europæiske destinationer. Læs mere her